Over ons

BG CLEANING

OVER ONS

We we zijn

Wij hebben een lang pad afgelegd om onze service en werkwijze zo te optimaliseren dat wij uitgegroeid zijn tot ware professionals in het vak. Met trots mogen wij zeggen dat we de meest uitéén liggende klussen hebben aangenomen, van opleveringsschoonmaak tot aan reguliere schoonmaak. Wij streven  ernaar om onze processen te innoveren en zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Bij BG Cleaning geloven wij dat elke klus maatwerk is. Een kantoorgebouw heeft een andere aanpak nodig als een reguliere woning. Om aan de wensen van de klant te voldoen, verzorgen wij een passende offerte op maat en plannen wij het onderhoud rondom uw werk- of woonschema. Wij nemen u alle schoonmaakklussen uit handen zodat u zorgeloos kan verder gaan met wat voor u prioriteit heeft.

Onze Missie

Belangrijke punten

Wij willen uitgroeien tot de meest innovatieve en betrouw- bare partner op gebied van schoonmaak en reiniging in het Zuiden van Nederland. Onze doel is om de schoonmaakbranche naar een hoger niveau te tillen. Dat wij een familie bedrijf zijn vormt het hart van onze organisatie. Wij houden zoveel mogelijk rekening met individuele wensen en behoeften. Dat klanten kunnen rekenen op kwaliteit is voor ons enorm belangrijk. Tevreden opdrachtgevers leiden tot nieuwe tevreden opdrachtgevers. Wij willen uitgroeien tot een betrouwbare en innovatieve bedrijf in de schoonmaak en reinigingsbranche.

Onzie Visie

Waar staan wij voor

We willen ons de komende vijf tot tien jaar verder blijven ontwikkelen. Door cursussen te volgen kunnen wij onze dienstverlening verbeteren en kwaliteit garanderen. Wij willen ons blijven specialiseren in de meest uiteenlopende bedrijfstakken. Deze positie kan vanzelfsprekend alleen worden bereikt met gemotiveerde werknemers en tevreden klanten.

Laten we in contact komen

Praat met een specialist