Specialistisch vloeronderhoud

Diverse reinigingstechnieken

Specialistisch vloeronderhoud

Vloeronderhoud is erg belangrijk voor het behoud van een mooie vloer. Vooral wanneer u een bedrijf hebt waar de vloer dagelijks zwaar belast wordt. Hoe dit vloeronderhoud wordt uitgevoerd, verschilt per soort vloer. De meeste vloeren hebben zowel dagelijks onderhoud als periodiek onderhoud en reiniging nodig. BG cleaning heeft specialisten die ervoor zorgen dat iedere vloer weer oogt als nieuw, of het nu gaat om tapijt, pvc vloeren, linoleum vloeren of een tegelvloer.

Oplossingen op maat

Onze vloerspecialisten verzorgen het vloeronderhoud op diverse plaatsen. Dit wordt met speciale machines en materialen uitgevoerd en volledig aangepast aan uw bedrijfsprocessen. BG cleaning houdt rekening met het gebouw en de bezetting ervan. Samen met uw organisatie plannen wij het vloeronderhoud op de voor u ideale momenten zodat u en uw medewerkers hier geen hinder van ondervinden.

Wilt u graag advies over specialistisch vloeronderhoud? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag langs voor de mogelijkheden en een aanbod op maat.

Geschikt Voor

  • Zakelijk
  • Particulier