Glasbewassing

Zakelijk en particulier

Glasbewassing

We kunnen voorstellen dat u het wassen van ramen van een groot pand liever uitbesteed. BG cleaning verzorgt maatwerk voor glasbewassing. Het reinigen van de ramen van uw pand zal door de professionele glazenwassers van BG cleaning netjes worden gedaan. De glazenwassers van BG cleaning komen op plekken waar u met uw ladder niet bijkomt en wassen alle ramen zonder strepen achter te laten.

Uw pand is uw visitekaartje en wij van BG cleaning weten dat. Wij helpen u daarom graag om niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenkant netjes schoon te houden. Schone ramen horen zeker bij deze reinigingswerkzaamheden. We zoeken altijd naar een passende oplossing, zoals de inzet van een hoogwerker of telescoopsteel. BG cleaning verzorgt de glasbewassing van uw pand zodat u kunt genieten van een schoon uitzicht.

Op een veilige en effectieve manier geven we uw pand een representatieve uitstraling. De glazenwassers van BG cleaning zijn gecertificeerd en werken veilig.

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen altijd eerst langs voordat wij u een aanbod op maat doen.

 

Geschikt Voor

  • Zakelijk
  • Particulier