Calamiteiten

Afgestemd op gebruik

Calamiteiten

Is er een kleine brand ontstaan in uw woning of bedrijfspand? Na een kleine brand ontstaan er altijd brand en roetschade die snel en eenvoudig kunnen worden schoongemaakt. Het gaat hier niet om grote reparatiewerkzaamheden.

Heeft uw huis of bedrijf waterschade opgelopen door een gesprongen leiding, of een kraan die open is blijven staan? Water veroorzaakt al snel veel schade, een snelle schoonmaakactie kan hierbij erger voorkomen. Wij helpen u hier graag bij..

Ontruimingen

Bij een ontruiming heb je vaak met verdriet te maken of het nou om een overlijden, uitzetting, faillissement of andere reden gaat. Wij begrijpen dat ons werk zwaar kan zijn voor u. Daarom willen wij graag de tijd nemen voor eigenaren, bewoners en/of andere betrokkenen. Wij zullen ervoor zorgen dat alles soepel verloopt en zullen hierbij altijd uw wensen respecteren.

Bij een ontruiming kunt u denken aan het verhuizen van inboedel, eventuele spullen naar de stort brengen. Het is ook mogelijk om de woning bezemschoon op te leveren en de sanitaire ruimtes te boenen.

Mocht u gebruik willen maken van een van deze diensten neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

 

 

Geschikt Voor

  • Zakelijk
  • Particulier